Kunstuitleen

Kunstkring Artimosa verzorgt alle vele jaren uitleen van hangend werk aan bedrijven. Een gedeelte van de leden stelt hiertoe tegen een kleine vergoeding per maand (€ 5,- per kunstwerk), werken ter beschikking. Kunst geeft uitstraling aan kantoor, restaurant of bedrijfsruimte. Het levert een mooie bijdrage aan een fijne werkomgeving, motiverend en inspirerend voor alle medewerkers en bezoekers van het bedrijf.

De opzet van de kunstuitleen is iets wijzigen. Bedrijven kunnen nu zelf bepalen van welke deelnemende kunstenaar ze werk willen lenen en ook welke kunstwerken. Naast hangend werk kan dit ook staand werk zijn. De kunstwerken worden uitgeleend voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 maanden. Per kunstenaar gaat het om maximaal 5 kunstwerken.

Mocht u als bedrijf interesse hebben om deel te nemen aan de kunstuitleen of meer willen weten over de uitleenvoorwaarden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


U kunt op twee manieren zoeken naar een werk uit de kunstuitleen:

- Begin bij de eerste kunstenaar en blader vervolgens door naar de volgende. Klik daartoe hierop.
- U maakt een keuze uit de deelnemende kunstenaars en ga daar naar toe door op zijn / haar naam te klikken. Klik daartoe hierop.

Kunst aanstaande expositie